Beste ouders/verzorgers van alle jeugdleden,

Zoals jullie weten doen wij mee met de Deen Sponsoractie!
Het geld dat we hiermee ophalen wordt besteed aan de jeugd (bijv. nieuwe materialen om mee te trainen).

Aanstaande zaterdag 3 oktober staan we bij Deen Supermarkten voor met onze hoogspringmat. Hier laten we zien wat hoogspringen is en zo hopen we ook heel wat muntjes in te zamelen voor in onze koker, want wij willen natuurliDeenjk de beste zijn om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Heb je zaterdag tijd? 

We verzamelen om 10:30 bij de atletiekvereniging hier zullen we de hoogspringmat op een kar laden(even allemaal een handje helpen) en zo kunnen we naar Deen. Red je 10:30 niet kom dan om 11:00 naar Deen!

We zullen maximaal tot 15:00 staan  het kan ook eerder worden maar dit ligt aan het aantal aanmeldingen! Graag willen we ook even wat hulp bij het op en af laden van de mat aan het begin van de dag en ook op het einde van de dag dit is altijd welkom.

Bij veel aanmeldingen kunnen we een schema maken waarin de jongste jeugd begint met springen en de oudere jeugd in de winkel kan vragen of de mensen hun muntjes willen geven aan de Atletiekvereniging Wieringermeer! En dat draaien we daarna dan om.

Wil je ons helpen om munten te verzamelen????
Laat dit dan even weten voor vrijdagmiddag aan Joyce Wehrman (tel en mail staan in de verzonden email)!

En doe allemaal je trainingskleren aan en je AVW shirtje dan maken we zoveel mogelijk reclame, neem ook een broodje mee voor tussen de middag voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

Hoop wat van jullie te horen,

Groetjes de Jeugdcommissie & hopelijk tot zaterdag.