Op zondag 21 juni heeft AV Wieringermeer e.o. haar tweede werpwedstrijd van het seizoen georganiseerd.

In totaal zijn 16 deelnemers naar Wieringerwerf afgereisd om zijn of haar favoriete onderdeel te werpen. Een kleine selectie, maar niet de minste selectie. Een aantal van de top van Nederland waren aanwezig!

Voor de wedstrijd begon regende het behoorlijk, waardoor de ring erg nat was geworden. Voor de één een voordeel, maar voor de ander niet. Gelukkig is het de gehele wedstrijd droog gebleven. Halverwege het discuswerpen kwam de zon zelf even door de wolken heen zetten.

Bij kogelslingeren deden er 12 deelnemers mee. Om te slingeren is dit een mooi aantal, zodat de wedstrijd soepel door kon lopen. Vincent Onos (SAV) heeft het kogelslingeren met overmacht gewonnen met een geweldige afstand van 64,07 meter.

Bij het discuswerpen deden 15 deelnemers mee. Een flinke groep, het deelnemersveld had vandaag genoeg concurrentie aan elkaar. Stephan Dekker (ARV Ilion) heeft het discuswerpen gewonnen met een afstand van 52,35 meter.

Als afsluiter stond kogelstoten op het programma met 10 deelnemers. De vermoeidheid begon bij de meeste deelnemers zichtbaar te worden. Jessica Schilder (EV Edam) stootte een zeer mooie afstand van 15,08 meter.

Zoals de meeste deelnemer ondertussen gewend zijn van ons, kreeg iedere deelnemer iets lekkers mee voor onderwerg.

 

De volgende wepwedstrijd is op: 11 oktober 2015

 

Bekijk hier de uitslagen van de werpwedstrijd.

Bekijk hier de gemaakte foto's tijdens de werpwedstrijd.

werp3kamp